In het gezellige Haarlem vindt u Ruitersport Levade. Dé ruitersport winkel waar goede service voorop staat. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keus in hoogwaardige producten van invloedrijke merken. Niet alleen standaarduitvoeringen zijn mogelijk, ook maatwerk bieden wij aan. Van De Niro rijlaarzen en Samshield caps tot Equiline zadeldekjes, dekens etc.

img_2496

Stel je eigen Kask Helm samen

kask helm configurator
Samshield cap

Stel Je eigen Samshield helm samen

Configureer je eigen Samshield helm

38516115_1886285941435849_2571504865528250368_o

Stel Je eigen KEP Italia helm samen

Configureer je eigen KEP Italia helm

De nieuwste trends, hoogwaardige artikelen

Ruitersport winkel Levade herbergt een ruim assortiment van de nieuwste collecties ruitersportartikelen. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Bij al onze producten staat het comfort en welzijn voor u en uw paarden centraal. Wij onderscheiden ons van anderen door maatwerk producten aan te bieden. De medewerkers in onze ruitersport winkel zijn gespecialiseerd in het aanmeten van rijlaarzen. De keus bij het samenstellen is enorm.

Bezoek onze ruitersport winkel of bestel online

Onze ruitersport winkel bevindt zich op een rustige plek in Haarlem waar voldoende gelegenheid is om gratis te parkeren. In de winkel voorzien wij u graag van deskundig advies en nemen we ruim de tijd om bijvoorbeeld uw rijlaarzen, cap of rijjas aan te meten. Onze klanten verdienen de beste service. Heeft u geen tijd om ruitersport winkel Levade te bezoeken? Online bestellen kan bij ons ook heel gemakkelijk. Wij zorgen voor een betrouwbare, vlotte levering.

Merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

 

heerlijke paardenwinkel met super service
haaike De Vos
haaike De Vos
19:40 04 May 19
Hier geweest voor outfit voor mijn dochtertje. Leuke winkel, ruim assortiment en men heeft alle tijd en aandacht voor je. Voor kinderen ook een mooie Combi-Aanbieding. Aanrader.
edwin veldmeijer
edwin veldmeijer
14:43 07 Jul 18
Lieve behulpzame mensen die iedereen hetzelfde te woord staan, en alles proffesioneel uitgelegd of je nu voor 1 euro koopt of een duur zadel ...iedereen gelijk geholpen op dezelfde manier ...een dikke pluim zo hoort t
Josca haarlem
Josca haarlem
13:56 25 Jan 18
Erg mooie winkel met ruim assortiment met kwaliteitsruitersport
Saskia van de Pieterman
Saskia van de Pieterman
09:29 14 Feb 18
Geweldig geholpenMooie spullen
Mieke Diana
Mieke Diana
18:49 11 Jun 18