Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stel jouw eigen unieke De Niro BootCo samen!

Stap 1: Kies een model

Het model bepaalt o.a. de plaats van de rits en de vorm van de enkel. Voor ieder model zijn uiteraard verschillende kleuren, ledertypen, details en opties mogelijk. Het gaat bij het kiezen van het model van de voet dus ook enkel om de vormgeving van het model.

Stap 2: Kies een top

Hieronder worden een groot aantal verschillende tops getoond. Deze afbeeldingen laten de verschillende vormen en ontwerpen zien die mogelijk zijn voor de top van de laars. Het gaat hierbij dus enkel om de vorm van de top. Deze tops zijn verkrijgbaar in verschillende ledertypen en kleuren, en met verschillende versieringen.

Stap 3: Kies een teenkap

Hieronder worden verschillende opties voor de teenkap weergegeven. De kleur van het leder, de piping of de details is hierbij aanpasbaar. Het gaat bij het kiezen van de teenkap dan ook enkel om de vorm.

De voet, schacht, teenkap, top en pipings van een DNB laars kunnen allemaal uitgevoerd worden in verschillende soorten leder. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke leersoorten voor jouw De Niro laars. 

Let op, niet alle leersoorten zijn geschikt om te gebruiken als piping. Daarnaast is het mogelijk om verschillende decoraties, zoals swarovski steentjes, toe te voegen aan jouw laars.

Fijne koningsdag

Ruitersport-Levade wenst iedereen een gezellige koningsdags Vandaag zijn wij gesloten maar zondag 28 april 2024 12:00 & 17:00 wij open