Zoek
Sluit dit zoekvak.

Betalen

Betalingsmogelijkheden

Bij Ruitersport Levade kan je zowel vooraf als achteraf betalen (betalen in de winkel). Zo is er altijd wel een betalingsmogelijkheid die bij jou past. Ook betaal je bij Ruitersport Levade altijd via een beveiligde verbinding (https), zie het (groene) slotje boven in de URL balk tijdens het betaalproces.

IDEAL

Als je kiest voor de betaaloptie IDEAL betaal je vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt dan direct afgeschreven van jouw bankrekening. Als je met de betaaloptie IDEAL wil betalen moet je in het bezit zijn van een Nederlands bankrekening nummer.

CREDITCARD

Met de creditcards van Mastercard, Maestro en Visa betaal je gemakkelijk vooruit met je eigen creditcard. Je betaald veilig in onze SSL / https betaalomgeving. Controleer altijd goed bij het betalen met creditcard of al jouw gegevens kloppen.

MISTER CASH

Speciaal voor onze Belgische klanten. Betaal veilig en snel met Mister Cash. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

SOFORT BANKING

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kan in de beveiligde omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

PAYPAL
Voor het gebruik van PayPal zullen de volgende extra kosten in rekening gebracht worden:
Kosten per bestelling 5,39% + €0,35.

Ruitersport Levade
Van Zeggelenplein 82,
2032 KD Haarlem
Nederland

+31(0)23 – 5510583
info@ruitersport-levade.nl

KvK: 67076254
Btw: NL856820350B01