Retourzending

Ruilen of retourneren

Je kunt je gekochte artikel binnen 7 dagen na ontvangstdatum ruilen voor een ander artikel of retourneren.

Meld je ruil of retour aan door een mail te sturen naar info@ruitersport-levade.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met reden van ruilen of retourneren. Vervolgens kun je het pakketje (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres.

Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen ontvangen te hebben.

Het aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Retour adres
Ruitersport Levade
Van Zeggelenplein 82,
2032 KD Haarlem

De regels van terugsturen

Retourformulier
Voeg het retour formulier geheel ingevuld mee bij je retourzending.

Verpakken
Wij verwachten dat je de item(s) goed en in dezelfde verpakking terug stuurt.

Ruilen
Als wij de gewenste item(s) nog op voorraad hebben zullen wij deze zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen 5 werkdagen, naar je opsturen.

Terugbetalen
Het aankoopbedrag + bezorgkosten wordt binnen 7 dagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Voorwaarden
Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden kunnen niet worden geaccepteerd. Denk hier alsjeblieft aan bij het passen van een zadeldek, deken etc. Wij kunnen artikelen met haren en/ of vlekken niet retour nemen. 

Retourneren? 
Ben je een roker, let dan op dat je niet rookt tijdens het proberen van de producten of dat je ze niet in een ruimte met veel rooklucht laat staan. De geur is onmogelijk te verwijderen zonder te wassen dus een dergelijke lucht kan er toe leiden dat de retour niet wordt geaccepteerd. Kijk ook uit met etensluchten, deze zijn helaas ook niet te verwijderen zonder het artikel te moeten wassen of stomen. Hierdoor wordt het product voor ons dus onverkoopbaar. 

 

Ruilen

Heb je een verkeerde maat besteld en wil je deze omruilen voor een andere maat? Dat kan!

Stuur een mail naar info@ruitersport-levade.nl en vermeld je naam, ordernummer, product en welke maat je wenst te ontvangen.

Wij zullen dan na het ontvangen van de verkeerde maat zo snel mogelijk de gewenste maat naar je opsturen en dekken daarbij ook nog eens de verzendkosten van de juiste maat.

Wij behouden ons het recht voor retourneringen en ruilingen die niet aan deze criteria voldoen, te weigeren.

Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen ontvangen te hebben.

Het aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Retouradres
Van Zeggelenplein 82
2032 KD Haarlem
Nederland

 

Ruitersport Levade
Van Zeggelenplein 82,
2032 KD Haarlem
Nederland

+31(0)23 – 5510583
info@ruitersport-levade.nl

KvK: 67076254
Btw: NL856820350B01