Search
Close this search box.

Retourzending

Ruilen of retourneren

Je kunt je gekochte artikel binnen 7 dagen na ontvangstdatum ruilen voor een ander artikel of retourneren.

Meld je ruil of retour aan door een mail te sturen naar info@ruitersport-levade.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met reden van ruilen of retourneren. Vervolgens kun je het pakketje (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres.

Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen ontvangen te hebben.

Het aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Retour adres
Ruitersport Levade
Van Zeggelenplein 82,
2032 KD Haarlem

De regels van terugsturen

Retourformulier
Voeg het retour formulier geheel ingevuld mee bij je retourzending.

Verpakken
Wij verwachten dat je de item(s) goed en in dezelfde verpakking terug stuurt.

Ruilen
Als wij de gewenste item(s) nog op voorraad hebben zullen wij deze zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen 5 werkdagen, naar je opsturen.

Terugbetalen
Het aankoopbedrag + bezorgkosten wordt binnen 7 dagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Voorwaarden
Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden kunnen niet worden geaccepteerd. Denk hier alsjeblieft aan bij het passen van een zadeldek, deken etc. Wij kunnen artikelen met haren en/ of vlekken niet retour nemen. 

Retourneren? 
Ben je een roker, let dan op dat je niet rookt tijdens het proberen van de producten of dat je ze niet in een ruimte met veel rooklucht laat staan. De geur is onmogelijk te verwijderen zonder te wassen dus een dergelijke lucht kan er toe leiden dat de retour niet wordt geaccepteerd. Kijk ook uit met etensluchten, deze zijn helaas ook niet te verwijderen zonder het artikel te moeten wassen of stomen. Hierdoor wordt het product voor ons dus onverkoopbaar. 

Fijne koningsdag

Ruitersport-Levade wenst iedereen een gezellige koningsdags Vandaag zijn wij gesloten maar zondag 28 april 2024 12:00 & 17:00 wij open