Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laat je laarzen aanmeten

De echte ruiter weet het. Rijlaarzen zitten het lekkerst als ze op maat gemaakt zijn. Precies de juiste pasvorm, de mooiste materialen. Bij Ruitersport Levade zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van laarzen die vervolgens geheel naar eigen wens gefabriceerd kunnen worden. U bepaalt bij onze rijlaarzen op maat zelf de kleur, de te gebruiken materialen en het uiterlijk van de laars. Wij zorgen dat deze u heerlijk zit!

JARENLANGE SAMENWERKING

Om uw de perfecte rijlaarzen op maat te kunnen leveren, werken we al jaren nauw samen met Petrie en De Niro Boots. Deze merken hebben zich bewezen en leveren al vele jaren vakwerk. De keuze in materialen, kleuren en afwerking is enorm. Uw rijlaarzen op maat zullen geheel naar wens worden uitgevoerd. Met gesp of zonder, in meerdere kleuren of in een enkele kleur, met een teenkap of een extra hoge boog. Vrijwel alles is mogelijk wanneer u kiest voor rijlaarzen op maat bij Ruitersport Levade.

AFSPRAAK MAKEN VOOR RIJLAARZEN OP MAAT

Het uitkiezen van rijlaarzen op maat is niet iets wat u zomaar doet. We willen daar graag samen met u goed de tijd voor nemen. Zeker voor het aanmeten van de rijlaarzen is het raadzaam telefonisch of per mail contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak bespreken we de mogelijkheden en horen we graag uw wensen. Wij verzekeren u dat u rijlaarzen op maat er schitterend uit zullen zien.

Bel naar 023-5510583 , mail naar info@ruitersport-levade.nl of vul het contactformulier hieronder in.

Fijne koningsdag

Ruitersport-Levade wenst iedereen een gezellige koningsdags Vandaag zijn wij gesloten maar zondag 28 april 2024 12:00 & 17:00 wij open